Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη


Τους χιλιάδες συνταξιούχους που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και έδωσαν το αγωνιστικό «παρών» για να υπερασπιστούν το ασφαλιστικό σύστημα, αλλά και να απαιτήσουν δωρεάν ενιαίο δημόσιο σύστημα Υγείας, χωρίς επιχειρηματική δράση, για όλους τους ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, ημεδαπούς ή αλλοδαπούς, χαιρετίζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στις απεργιακές εκδηλώσεις την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη.
Ακόμα καλούν τους συνταξιούχους «να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για τα δίκαια αιτήματα του συνταξιουχικού κινήματος και τονίζουν ιδιαίτερα ότι με ψίχουλα, όπως αυτά που έταξε ο υπουργός Υγείας δεν ικανοποιούμαστε. Άλλωστε η κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει τις υποσχέσεις που μας έχει δώσει. 
Οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, ο φτωχός λαός μπορεί και πρέπει να ανατρέψει όλα τα σενάρια που υπάρχουν τόσο για το ασφαλιστικό σύστημα και το σφαγιασμό των συντάξεων όσο και γα την κατάρρευση του συστήματος Υγείας υπέρ του κεφαλαίου».